Naperőmű Projekt Fejlesztés

Naperőmű-fejlesztési projektek teljeskörű, minden szempontot átfogó tanácsadása

30-50 befolyásoló tényezőtől függ egy naperőmű termelése a 25 éves élettartam alatt, ezek modellezése, a megfelelő adatokkal való feltöltése sok esetben nem áll rendelkezésre a beruházóknál.

Iparági standard szoftverekkel, jelentős tapasztalattal felállítjuk a naperőmű digitális modelljét, a paraméterek változtatásával megkeressük az adott helyen megvalósítható legjobb megoldást az ügyfél igényei szerint.

Naperőmű-fejlesztési projektek teljeskörű, minden szempontot átfogó tanácsadása

Naperőmű Projekt Fejlesztés

Napjainkban szinte mindenki számára elérhetővé vált a megújuló energia használata elsősorban a napelemek könnyű integrálhatósága és mára elérhető árfekvésének köszönhetően. Azonban, hogy a legtöbb kinyerhető energiát, a legjobb gazdasági megoldást megtaláljuk, a naperőművek kialakításához és elrendezéséhez modellszámításokra és tervekre van szükség. Az általunk készített elrendezési és egyéb tervek figyelembe veszik az Önnél jelentkező összes fontos, termelést és rendszerminőséget befolyásoló tényezőt, beleértve a domborzati, meteorológiai, épített környezeti és vegetációs adottságokat is. Sokszor a naperőművet az Ön mindenkori fogyasztásához illesztve, óráról órára kiszámított teljesítmények alapján ajánljuk Önnek. Minden esetben vizsgáljuk a kiválasztott helyszín árnyékoltságát, és az oda javasolható műszaki megoldások közül kiválasztjuk azt, amely az Ön számára a lehető legtöbb energiát biztosítja, valamint minősége hosszútávon is megfelelő az Ön elvárásainak.

Amennyiben Önnek a tervezett naperőmű-beruházás műszaki megfelelőségi vizsgálatára van szüksége, vállaljuk a tartószerkezet, a beépített napelemek, inverterek, vezetékezés, rögzítések az Ön érdekeit messzemenően meghaladó vizsgálatát. Amennyiben napelemre van szüksége, családi háztól a MW-os léptékig bennünk megtalálja azt a partnert, aki a műszaki információkat érthetővé, átláthatóvá és megbízhatóvá teszi.

Érdekli, hogy jelenlegi villamosenergia- és/vagy földgázfogyasztását mekkora napelemes rendszerrel tudná kiváltani? Kattintson a kalkulátorért!