Ismerj meg minket!

A Wattmanager Kft. csapata 2017-ben alakult azzal a céllal, hogy ügyfeleit alapos és precíz tanulmányok és vizsgálatok elkészítésével felelősségteljes és tudatos, valamint költséghatékony döntések felé terelje az energetika/ környezeti fenntarthatóság területén.

Baranyák Zoltán

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem Energiagazdálkodási szakmérnök diplomát.

Nagyobb megújuló energetikai pályázatok megvalósíthatósági tanulmányaiban szerzett tapasztalatomat később fenntartható település szintű energetikai fejlesztési stratégiák kidolgozásánál mélyítettem el. Jelenleg az energiahatékonyság, valamint költséghatékony megújuló energia alapú rendszerek kialakítása tartozik hozzám vállalatunknál. A cég energiamenedzsment-szoftverével - Wenerate - foglalkozó üzletágában a szakmai javaslatok kidolgozása a feladatom.

A különböző karbonlábnyom-csökkentési tervek vezetése mellett a környezeti fenntarthatóság minden megjelenési formája érdekel, igyekszem családommal is eszerint élni a hétköznapokban is, ez ad örömet :)

Zalai Norbert

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett Energetikai mérnök Bsc diplomám után a Szent István Egyetemen szereztem Okleveles Létesítménymérnök Msc diplomát.

Pályafutásom során több ezer (kisebb és nagyobb) épületenergetikai fejlesztés előkészítésén vettem részt, az elmúlt néhány évben általában az épületenergetikai szekció projektvezetőjeként. Az épületek energetikai jogszabályi környezete, fenntartható építészeti, gépészeti megoldások alkalmazása azok a területek, amelyek munkám során foglalkoztatnak.

Tanulmányaim és tapasztalataim során arra a következtetésre jutottam, hogy csak akkor tudunk felelős döntéseket hozni - szakmai és magánéletünkben egyaránt - ha a “fenntarthatóság”-nak való megfelelés kiemelt, elsődleges szempont.

Kedvenc hobbim a gyerek”nevelés”, vegán vagyok, szeretem a focit és a kertészkedést.

Havas Márton

Az ELTE Földtudományi alapképzés (BSc) geofizika specializációján sűrített levegős és power-to-gas energiatárolási technológiák földtani-műszaki vonatkozásaival foglalkoztam. Tanulmányaimat folytatva a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Regionális és Környezetgazdaságtan mesterképzésén (MSc) akkumulátoros energiatárolók és naperőművek gazdaságtanával foglalkoztam.

Jelenleg részmunkaidős doktori (PhD) tanulmányokat folytatok a BME-n közlekedéstudományok területen; az okos villamosenergia-hálózatok és az elektromobilitási rendszer összefüggéseit kutatom. Tagja vagyok az Innovatív Mobilitási Kutatócsoportnak, valamint a Magyar Energetikai Társaságnak.

A Wattmanager társalapítója és vezető energetikai tanácsadója vagyok, tapasztalatomat a vállalkozás fejlesztése mellett önkormányzati és vállalati energiahatékonysági projektek vezetésével, valamint megújuló energetikai projektek vezető tanácsadásával bővítettem. A cég energiamenedzsment szoftverével - Wenerate - foglalkozó üzletágának ügyvezetője vagyok.

Hobbim a vállalkozásfejlesztés, mentorálás, valamint az utazás és új kultúrák megismerése.


Topp Kornél

Tanulmányaimat az Óbudai Egyetem gépészmérnök alapképzésében kezdtem, későbbi tanulmányaimat pedig az épületgépészet és az épületenergetika területén szeretném folytatni.

Átfogó műszaki rálátásommal és a tervező szoftverek világában szerzett ismereteimmel járulok hozzá a Wattmanager fejlődéséhez. A cég lakossági energiahatékonysági hitelprogramhoz kapcsolódó tevékenységeinek vezetője vagyok.

Életem részévé vált az egészséges életmód, ezért a szabadidőm jelentős részét sportolással töltöm.

Pap Tímea

Energetikai mérnök (MSc) képzésen, megújuló energiaforrások specializáción végeztem a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetemen, ahol a magyar távhőellátás megújuló energia arányának növelését modelleztem. Ezt megelőzően műszaki menedzser (MSc) és nemzetközi gazdálkodás (BSc) szakon diplomáztam, melyek közgazdász és műszaki szemlélettel egészítik ki mérnöki tudásomat.
Szakmai tapasztalataimat az épületenergetikai tanácsadás és az épületgépészeti kivitelezés területein szereztem. Tanulmányaim és munka tapasztalataim által, komplex szakismereteimmel támogatom a Wattmanager csapatát, mind az épületenergetika, mind a megújuló energetika szakágban.

Nagy Diána

Az ELTE Tolmács és fordító szakán szereztem diplomát (MA). Korábban kommunikáció és médiatudomány alapszakon (BA) public relationst és újságírást tanultam a Pázmányon. 2022-ben csatlakoztam a csapathoz, hogy az adminisztrációs és a szervezési tennivalókat ellássam. Emellett nyelvi lektorálást, korrektúrázást is végzek a szakmai anyagokkal kapcsolatban. Évek óta elkötelezett környezetvédő vagyok, és új hobbimmal a permakultúrás kerttervezéssel és kertészkedéssel töltöm a szabadidőmet.

Zsiborás Zalán Tas

A Budapesti Műszaki Egyetemen tanulok energetikai mérnök alapszakon (BSc).

Fő feladatom a Wattmanagernél automatizációk és szimulációk készítése adatbázisok és matematikai szoftverek alkalmazásával. Emellett az ismereteimet igyekszem könyvek olvasásával és a Magyar Energetikai Társaság Ifjúsági Tagozatának aktív tagjaként bővíteni.

Hiszek a fenntartható jövő szükségességében és az energetikai iparág átalakulását elkerülhetetlennek tartom.

Szuromi Judit

Épületek energiafelhasználásának racionalizálásában, megvalósíthatósági tanulmányok készítésében szerzett sokrétű tapasztalatommal segítem, hogy cégük működése minél költséghatékonyabb legyen.