Ismerj meg minket!

A Wattmanager Kft. csapata 2017-ben alakult azzal a céllal, hogy ügyfeleit alapos és precíz tanulmányok és vizsgálatok elkészítésével felelősségteljes és tudatos, valamint költséghatékony döntések felé terelje az energetika/ környezeti fenntarthatóság területén.

Baranyák Zoltán

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem Energiagazdálkodási szakmérnök diplomát.

Nagyobb megújuló energetikai pályázatok megvalósíthatósági tanulmányaiban szerzett tapasztalatomat később fenntartható település szintű energetikai fejlesztési stratégiák kidolgozásánál mélyítettem el. Jelenleg az energiahatékonyság, valamint költséghatékony megújuló energia alapú rendszerek kialakítása tartozik hozzám vállalatunknál. A cég energiamenedzsment-szoftverével - Wenerate - foglalkozó üzletágában a szakmai javaslatok kidolgozása a feladatom.

A különböző karbonlábnyom-csökkentési tervek vezetése mellett a környezeti fenntarthatóság minden megjelenési formája érdekel, igyekszem családommal is eszerint élni a hétköznapokban is, ez ad örömet :)

Zalai Norbert

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett Energetikai mérnök Bsc diplomám után a Szent István Egyetemen szereztem Okleveles Létesítménymérnök Msc diplomát.

Pályafutásom során több ezer (kisebb és nagyobb) épületenergetikai fejlesztés előkészítésén vettem részt, az elmúlt néhány évben általában az épületenergetikai szekció projektvezetőjeként. Az épületek energetikai jogszabályi környezete, fenntartható építészeti, gépészeti megoldások alkalmazása azok a területek, amelyek munkám során foglalkoztatnak.

Tanulmányaim és tapasztalataim során arra a következtetésre jutottam, hogy csak akkor tudunk felelős döntéseket hozni - szakmai és magánéletünkben egyaránt - ha a “fenntarthatóság”-nak való megfelelés kiemelt, elsődleges szempont.

Kedvenc hobbim a gyerek”nevelés”, vegán vagyok, szeretem a focit és a kertészkedést.

Havas Márton

Az ELTE Földtudományi alapképzés (BSc) geofizika specializációján sűrített levegős és power-to-gas energiatárolási technológiák földtani-műszaki vonatkozásaival foglalkoztam. Tanulmányaimat folytatva a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Regionális és Környezetgazdaságtan mesterképzésén (MSc) akkumulátoros energiatárolók és naperőművek gazdaságtanával foglalkoztam.

Jelenleg részmunkaidős doktori (PhD) tanulmányokat folytatok a BME-n közlekedéstudományok területen; az okos villamosenergia-hálózatok és az elektromobilitási rendszer összefüggéseit kutatom. Tagja vagyok az Innovatív Mobilitási Kutatócsoportnak, valamint a Magyar Energetikai Társaságnak.

A Wattmanager társalapítója és vezető energetikai tanácsadója vagyok, tapasztalatomat a vállalkozás fejlesztése mellett önkormányzati és vállalati energiahatékonysági projektek vezetésével, valamint megújuló energetikai projektek vezető tanácsadásával bővítettem. A cég energiamenedzsment szoftverével - Wenerate - foglalkozó üzletágának ügyvezetője vagyok.

Hobbim a vállalkozásfejlesztés, mentorálás, valamint az utazás és új kultúrák megismerése.

Bánfalvi András

Felsőfokú tanulmányaim során előbb az ELTE-n végeztem Terület- és településfejlesztő geográfusként, ezt követően a Corvinus Egyetem Regionális és környezeti gazdaságtan mesterszakán (MSc) diplomáztam. Egyetemi tanulmányaim során is főként energetikával foglalkoztam, többek közt gyakorlati módszerekkel vizsgáltam a hazai szélenergia ipar helyzetét, valamint tanulmányoztam a hazai és nemzetközi energiatőzsde működését és fejlődését.

A Wattmanager csapatához 2018 nyarán csatlakoztam. Feladatköreim sokoldalúak: Energetikai pályázatok, Energetikai szakreferens tevékenység, Napelemes szimulációk, Tanulmányírás, Energiamegtakarítási Intézkedési Tervek önkormányzatoknak, Projektmenedzsment.

A cég energiamenedzsment szoftverével - Wenerate - foglalkozó üzletágának energetikai tanácsadója vagyok.Korábbi munkáim során is energetikával foglalkoztam: gyakornokként energetikai tanulmányok előkészítésével, illetve a magyarországi szélenergia hasznosítási lehetőségeivel.

Kiemelkedően fontosnak tartom a fenntarthatóságot, valamint a tiszta és rendezett környezetet. Ezek az alapelvek mind a munkám, mind a mindennapi életemben nagy hangsúlyt kapnak.

Papp Luca